Përmendet Tetova,pse Shkupi nuk vihet në shtetrrethim kur numri i të prekurve nga korona virusi është më i larti 221?!

282

Nju Jorku ,Tirana,Dibra,Kumanova etj janë qytete që nëpër mediume në Maqedoninë e Veriut po qarkullojnë më shpesh si emra qytetesh ku rrezikshmëria është më e madhe për të prekurit nga pandemia coronavirusi -Covid 19,dhe për atë janë në shtetrrethim .Parandalimi është nëna e shërrimit .Por këtyre ditëve me të madhe po përflitet se edhe Tetova duhet të futet me 17 të prekur .Dhe këtij muhabeti i fryjnë mediat të afërta me bllokun e LSDM-së ,se të ishte mërzitur Qeveria e LSDM-së për Maqedoninë Perendimore do e kishte bërë një investim ekonomik në Maqedoninë Perendimore për 4 vite pushtet .0 investim ,pra edhe me germa ZERO.Pra dy qytete të vëra vijnë nga Maqedonia Perendimore ,ndërsa nga Maqedonia tjetër asnjë .Në ndërkohë Prilepi me 24 të prekur nuk meret për tu karantinuar .Shtipi 18 nuk përmendet.Përmendet Tetova me 17 ,pse Shkupi nuk vihet në shtetrrethim kur numri i të prekurve nga korona virusi është më i larti në Maqedoninë Veriore dhe ka arritur në 221 ?! klikoni mbi linkun dhe do të shihni të dhënat zyrtare

linku https://gdi-sk.maps.arcgis.com/apps/opsdashboard/index.html?fbclid=IwAR0z7GYPBxP0O0jgno0matkPKMJtYuKASqbLG6nHDjUm5kR-Z_tDdEoIvvQ#/2096bd4b051b42948ac3f5747e80c3a5