Për Teuta Arifin dy deklarata që lë të kuptohet, shpresa për kandidaturën dhe 30% në raund të parë të mirseardhura

79

Teuta Arifi në FB dje kokëftohtë dhe patriote

sot në mbrëmje nënkryetare e BDI-së

https://www.arbresh.info/rajoni/teuta-arifi-sqaron-procesin-e-regjistrimit-ne-rmv-nuk-anulohet/

vetë vlersoni