PËR MOMENTIN NUK KA ORË POLICORE, THA FILIPÇE

38

Ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe tha se ekspertët e imunizimit përgatisin heqjen e lejes për hyrje në restorante dhe ngjarje të tjera për personat që kanë pranuar vetëm një dozë të vaksinës nga coronavirusi.
“Hyrja do të lejohet vetëm për personat që janë vaksinuar plotësisht”, tha Filipçe.
Ai shtoi se ekspertët kanë takime pune dhe se për një muaj do të lihet afat në mënyrë që qytetarët të imunizohen plotësisht.
“Qëllimi i ashpërsimit të masës është që sa më shumë qytetarë ttë vaksinohen”, tha Filipçe.
Përndryshe në pyetjen se a do të shtrëngohen masat dhe a po mendon qeveria për orë policore, Filipçe tha jo.