Pasojat e coronavirusit, Pentagoni pret që lufta kundër pandemisë të zgjatë tre muaj – paralajmëron kaos politik në disa vende

283

Pas përhapjes së pandemisë së coronavirusit në mbarë botën dhe së fundmi në SHBA, ku numri i viktimave dhe të infektuarve me COVID-19 është shumë i madh, ka detyruar edhe zyrtarët e Pentagonit që të deklarohen rreth asaj se çfarë mund ta pretë SHBA-në gjatë muajve të ardhshëm.
 transmeton Telegrafi.

E pikërisht për këtë zyrtarët amerikanë kanë mbajtur një konferencë ku kanë dhënë detaje për atë se çfarë e pret shtetin më të fuqishëm, si pasojë e coronavirusit që ka ngritur në këmbë botën,