Osmani: Iniciativa për rikthimin e Kuvendit nuk është serioze

310

Zv.kryeministri Bujar Osmani, thotë se se do të ishte shumë më serioze nëse fillimisht iniciativ për rikthimin e Kuvendit do të ishte diskutuar me BDI.

Në një intervistë për Alsat, Osmani tha se për iniciativën e LSDM-së ata janë informuar nëpërmjet mediumeve.

Sipas tij, kryetari i Kuvendit Talat Xhaferi vendimin e tij rreth kësaj iniciative e ka sjellë si kryetare i Kuvendit, pa e diskutuar me BDI-në.

Ndryshe, vetëm BDI dhe OBRM-PDUKM nuk e kanë mbështetur iniciativën e LSDM-së për rikthimin e Kuvendit.

Nga LSDM thonë se iniciativa është nisur me qëllim që të konfirmohet vendimi i presidentit të shtetit për shpalljen e gjendjes së jashtëzakonshme për herë të dytë në territorin e gjithë vendit.