Nuk do të ketë karantinë dyjavore gjatë shkuarjes në Shqipëri për qytetarët e Maqedonisë

80

Sot, ka përfunduar afati dyjavor për masën e karantinës për shtetasit e Maqedonisë së Veriut dhe Greqisë gjatë shkuarjes në Shqipëri.

Në bazë të kësaj, shtetasit e këtyre vendeve, gjatë shkuarjes në Shqipëri nuk janë të obliguar t’i nënshtrohen karantinës.Karantina dyjavore pati hyrë në fuqi më 20 prill, pas rritjes së infektimeve me Covid-19 dhe për shkak të festës së Pashkëve.