Njeriu i dytë në Ministrinë e Brendshme ishte dëshmitar i të shtënave të një tubimi të BDI -së

34

Zëvendësministri i Brendshëm, Nazim Bushi, ishte duke marrë pjesë në tubimin e BDI -së në Çair disa ditë më parë, kur njëri nga të pranishmit nxori armën dhe qëlloi disa herë në ajër, ka mësuar Focus.

Sipas njerëzve të pranishëm në ngjarje, Bushi shoqërohej nga dy pjesëtarë të sigurimit të tij, të cilët në fakt janë pjesëtarë të Ministrisë së Brendshme.

Jo zyrtarisht, ata u thirrën në kontrollin e brendshëm pas ngjarjes në Çair për të dëshmuar për të shtënat.

Lidhur me këtë informacion, ne kërkuam konfirmim zyrtar nga Ministria e Brendshme, por deri më tani nuk kemi marrë asnjë përgjigje.

Iu drejtuam drejtpërdrejt zëvendësministrit Bush, por ai nuk reagoi.

Nga rruga, Bush u emërua si personi i dytë i policisë si kuadër i BDI -së në formimin e qeverisë aktuale pas zgjedhjeve parlamentare të vitit të kaluar.

Më parë, Bushi ishte kryetar i Bordit të Drejtorëve dhe Zyrtar Kryesor Operativ i Makedonski Telekom.