ARBEN TARAVARI I KUNDËRPËRGJIGJET KUNDËRSHTARËVE: KANË TË SIGURT PADINË PENALE PËR“SHQIPTARËT JANË TË PA AFTË, TË PA EDUKUAR”

59

Orët e fundit një regjistrim zanor i Arben Taravarit teksa ofendonte shqiptarët u bë virale në rrjet.

Por me sa duket asgjë nuk është kështu!

Tavari ka publikuar një video gjatë një interviste, teksa fjalët e përdorura kanë qenë ilustrimi i imazhit që të huajt kanë pasur ndaj shqiptarëve. Pra nuk ishin fjalët e Taravarit.

Taravari ka shkruar se kundërshtarët e tij e kanë të humbur betejën me këtë lojë politike, teksa ka shtuar se do ta ndjekë penalisht çështjen.

REAGIMI:

BETEJA ME LAJMET E REJSHME!

Fushata e Ekipit tim ka qënë gjithnjë dedikuar Njerëzëve të Gostivarit! Kurrë nuk e kam parë të udhës t’i përgjigjem sulmeve të ulta politike, kam heshtur duke gëlltitur shumë dhe duke sfiduar durimin tim. Por!!!
Shërbimet e të shkretit kandidat, të së shkretës BDI, kanë rënë aq poshtë sa haptazi kanë kryer vepër penale!
Ata kanë marrë këtë pjesë të intervistës time, duke e shitur kështu!
Tashmë le të gjejnë një avokat të mirë e ta lënë fare fushatën se humbjen e kanë të sigurtë aq sa të sigurtë kanë padinë penale!
Ah more vlla Ali (Artan), i more më qafë ata pak të shkretë që i bleve…