Nga e mërkura ora policore në Maqedoni do të fillojë nga ora 24:00 deri 04:00 në mëngjes

97

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut në mbledhjen e sotme ka miratuar propozimin e Shtabit të Krizës që ora policore të filloj në ora 24 dhe të zgjas deri në ora 04:00.

Gjithashtu në mbledhjen e sotme është vendosur që objektet gastronomike të punojnë deri në ora 23:30 minuta, të rikthehen organizimit e ngjarjeve kulturore por me kufizime për pjesëmarrje ndërkaq të fillojnë me punë edhe Qendrat e fitnesit.

https://republika.mk/vesti/makedonija/od-utre-policiskiot-chas-kje-pochne-na-polnokj-i-kje-trae-do-4-nautro-odluchi-vladata/