Nënkryetari i VMRO-DPMNE Aleksandar Nikolloski / BDI po kthehet në rrënjët e saj ?!

44

Nënkryetari i VMRO-DPMNE Aleksandar Nikolloski, duke iu përgjigjur një pyetjeje gazetari cili është komenti i tij mbi njoftimet e Ali Ahmetit se BDI po bëhet një parti e gjelbër, tha se në mungesë të projekteve dhe ideve, koalicioni qeverisës LSDM-BDI po merret me mjetet e PR, si dhe se BDI po kthehet në rrënjët e saj, domethënë, siç theksoi BDI, dhe kështu filloi në 2001 si një parti e gjelbër nga malet dhe malet e Maqedonisë.

Disa gjëra dua të them. Së pari, është e qartë se në mungesë të ideve të reja të koalicionit qeverisës LSDM – BDI, e vetmja gjë që ata bëjnë janë mjete PR, dmth. Udhëheqin për tre ditë në stilin e atyre fushatave të famshme të ndërmarrjeve të mëdha shumëkombëshe kur shpallin diçka , kur të gjithë presin se çfarë do të jetë, a nuk ishin vendosur tabela pa tekst në qytet vetëm me një ngjyrë të caktuar, dhe atëherë kishte një fjalë, etj. Këshilla të shikuara, asnjë fjalë tjetër përveç këshillave. Këshilla që shihen që nuk i kalojnë votuesit, thotë Nikolloski.

Lidhur me atë që tha Ali Ahmeti, dua të them dy gjëra. E para është që padyshim BDI nuk ka më ide të reja për t’u ofruar qytetarëve, të zhytur në problemet e veta, krimin dhe korrupsionin, dhe së dyti që BDI po kthehet në rrënjët e saj, domethënë ata filluan diku në 2001 pikërisht si një parti e gjelbër nga malet dhe malet e Maqedonisë, kështu që padyshim që po kthehen në rrënjët e tyre, tha Nikolloski.

https://sitel.com.mk/nikoloski-dui-se-vrakja-na-korenite