Në Ohër, parking pa pagesë për makinat nga Serbia dhe Turqia, për vendet tjera fqinje Kosovën dhe Shqipërinë JO?!

38

Turistët nga Serbia dhe Turqia tërë verën nuk do të paguajnë parking në Ohër. Vendimi i këtillë është në shenjë falënderimi për mbështetjen që fqinji verior ia ka dhënë Maqedonisë në procesin e vaksinimit ndërsa vendimi për turistët e Turqisë është marrë me kërkesë të këshilltarëve komunal të komunitetit turk.U la anësh nga Këshilli Komunalë Ohër që ka edhe këshilltar Shqiptar,shtetet fqinje KOSOVA dhe SHQIPËRIA

Përkundër pushtetit lokal punonjësit turistik vlerësojnë se kjo duhet të bëhet edhe për shtetet fqinje pasi ato janë vizitorët kryesorë këtë sezon veror.

Nga sektori i turizmit vlerësojnë që përveç këtyre masave simbolike, shteti dhe autoritetet lokale janë vonuar me masa më konkrete që mund të tërheqin më shumë mysafirë.