Në Manastir lind viçi me dy koka (FOTO)

74

Në fshatin Lazhec të Manastirit më 16 prill ka lindur viç me dy koka, kafkë të ngjitur, dy palë sy dhe goja.

Viçi merr frymë rregullisht, por veterinerët thonë se mundësitë e tij për të mbijetuar janë të vogla.

Më poshtë mund t’i shihni fotografitë e viçit të siguruara nga Tomislav Georgiev.