NË 24 ORËT E FUNDIT JANË REGJISTRUAR 22 RASTE TË REJA ME KORONAVIRUS NË MAQEDONINË E VERIUT

202

Ministria e shëndetësisë informon se në 24 orët e fundit janë regjistruar 22 raste të reja të koronavirusit në vend.

Me qytete, 15 raste të reja në Shkup gjithsej (81), Dibër 4 gjithsej (40), Kumanovë 2 gjithsej (3 )dhe Ohër 1 gjithsej (2) Shtip (7),Kavadarci(2),Gostivar (1)

Me këtë numri i personave të infektuar me KOVID-19 deri në orën 12.00 është 136.

Prej tyre një është shëruar ndërsa dy kanë humbur jetën.