Najçevska dhe Tortevski kanë regjistruar parti të re, do garojnë në zgjedhje

155

“Partia jote” ka mbledhur 1000 nënshkrime të kërkuara dhe u regjistrua zyrtarisht si parti, sot. Me këtë, partia e re promovuese e së cilës themelues janë profesoresha Mirjana Najçevska dhe avokati Aleksandar Tortevski, do të jenë në gjendje të garojnë në zgjedhjet e ardhshme.

Sipas vendimit të regjistrimit, Tortevski do të jetë përfaqësuesi i partisë.

“E jotja u regjistrua. Duke shkuar tek noteri dhe duke verifikuar një deklaratë, ju keni treguar një dëshirë të jashtëzakonshme për të na mundësuar të garojmë në zgjedhje. Faleminderit”, shkruan kështu nga “Partia jote” në faqen e tyre zyrtare në Facebook.

Më shumë detaje nga parti se si ata do të garojnë në zgjedhje do të japin nga dita e hënë.