Misajlovski: Pasaportë të falsifikuar të RMV- lëshuar nga MPB iu dha Valid Isa Hmais, përmes të cilit mafia italiane pastroi para nga tregtia e kokainës

28

Mafia mori shtetin e vet !!!

Afera “Mafia” e qeverisë së Zoran Zaev tregon se strukturat shtetërore kanë siguruar logjistikë për kartelet serioze të drogës, mafiozët me karakter ballkanik, evropian dhe botëror.

Pra, nga ato që janë botuar dhe paraqitur nga VMRO-DPMNE deri më tani ishin pasaportat e ligjshme dhe dokumentet e udhëtimit me identitete të vjedhura ose të rreme për anëtarët dhe udhëheqësit e klanit malazez-serb Skaljarska, një nga drejtuesit e mafies turke, në kartelet shqiptare të drogës , tha Vlado Misajlovski, nënkryetar i VMRO-DPMNE.

Misajlovski shtoi: Por ky nuk është fundi dhe vazhdoi:

Sot ne do t’ju paraqesim dokumente të reja të paraqitura nga një sinjalizues tek VMRO-DPMNE. A kishte një nga bashkëpunëtorët kryesorë të mafies italiane një pasaportë maqedonase të lëshuar nga Ministria e Brendshme për Spasovskin dhe Zaevin?

Valid Isa Hmais, i cili konsiderohet pastruesi kryesor i parave nga tregtia e kokainës në mafien italiane të drogës më 09.01.2019 në Shkup në një procedurë të rregullt u fotografua në shërbimet administrative të Ministrisë së Brendshme, dhe më pas mori pasaportën maqedonase me identiteti i vjedhur i një maqedonasi nga Korça, Vurmo Taqo i lindur në 1965.