Ministri i Kulturës Hysni Ismaili realizoi takim me ambasadorin e Turqisë ne vendin tonë Hasan Mehmet Sekizkök

171

Në takim u bisedua për ndihmën e pakushtëzuar që Republika e Turqisë ia ofroi vendit tonë si pasojë e gjendjes së vështirë shkak i së cilës është Koronavirusi.

Ministri Ismaili theksoi se kjo ndihmë ka një rëndësi të madhe dhe një konfirmim tjetër të miqësisë midis dy vendeve.

Ai shprehu shpresë se situata me koronavirus së shpejti do të zgjidhet dhe se bashkëpunimi kulturor midis Turqisë dhe Republikës së Maqedonisë Veriore do të vazhdojë me një ritëm të përshpejtuar.