Ministri i kulturës, Hysni Ismaili nga Kumanova ua uron 7 marsin të giithë arsimtarëve dhe punëtorëve arsimor shqiptar.

209

Ministri i kulturës, Hysni Ismaili nga Kumanova ua uron 7 marsin të giithë arsimtarëve dhe punëtorëve arsimor shqiptar.

Geplaatst door Hysni Ismaili op Zaterdag 7 maart 2020