Ministri Filipçe dha dorëheqje pas tragjedisë në Tetovë

60

Tragjedia në Tetovë, ku vdiqën 14 persona si pasojë e zjarrit që e kaploi Qendrën Kovid mbrëmjen e 8 shtatorit, u bë shkas që ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe të japë dorëheqje.

Arsyeja e dorëheqjes janë shkaqet morale.

“Tragjedia e fundit në Tetovë me ka prekur shumë, nuk kam fjalë ta përshkruaj. Prandaj si mjek dhe ministër sot deponova dorëheqjen deri te kryeministri Zaev”, tha Filipçe.

Arsyeja e dorëheqjes janë shkaqet morale.

“Tragjedia e fundit në Tetovë me ka prekur shumë, nuk kam fjalë ta përshkruaj. Prandaj si mjek dhe ministër sot deponova dorëheqjen deri te kryeministri Zaev”, tha Filipçe.