Miloshoski: Klani i drogës Zaev bëri marrëveshje marihuane me Lesoton në vlerë 85 milionë dollarë, Maqedonia bëhet bazë komerciale e drogës

187

Maqedonia po bëhet një bazë tregtare droge në Ballkan
Dje, u publikuan lajme për një marrëveshje të madhe me marihuanën me vlerë rreth 85,000,000 dollarë, midis Lesotos dhe Maqedonisë.

Lesoto është një vend i vogël, i korruptuar, i varfëruar në Afrikën e Jugut, qeveria e të cilit kontrollon plantacionet e kanabisit.

Lesoto nuk është anëtar i BE-së, por ky biznes sjell aq shumë para “të thata” për familjen në pushtet që shpjegon qëllimin e Zaev dhe Filipçe për të propozuar një ligj për import-eksport të (drogës narkotike) marihuanë të thatë me flamurin e BE-së Me

Është më e rëndësishme për qeverinë që të tregtojë narkotikë për përfitimin e një grupi të vogël zyrtarësh, në vend që të krijojë kushte për investime moderne të huaja dhe të brendshme për zhvillimin e ekonomisë.