Mickoski-VMRO-DPMNE /As identiteti është beton, as ajo që po bën Zaev nuk është evropiane”

30

Mickoski: Zaev reteroi ndaj kartave të identitetit sepse ai fshin identitetin maqedonas, a nuk as beton

Kryetari i VMRO-DPMNE, Hristijan Mickoski gjatë vizitës së sotme në fabrikën MIK Sveti Nikole foli për komentin e tij për tërheqjen e Zoran Zaev për letërnjoftime pse ai e fshin identitetin, dhe më parë ai premtoi të ishte i fortë në këtë si betoni dhe theksoi se fakti është se Zaev dhe as nuk e bëri identitetin konkret, as nuk është ajo që po ndodh sot, për shembull, evropiane dhe në përputhje me normat dhe standardet evropiane.

Nuk ka punë për të cilën Zoran Zaev nuk reteroi (pishman). Në fillim ai tha se pranonte që maqedonasit, shqiptarët, turqit, romët të ishin në letërnjoftimet e tij, por më pas tha se nuk ishte evropiane, kështu që tani ai ia kthen përgjigjen. Në fillim ai mohoi që nuk kishte asnjë takim me ambasadorin grek dhe më pas tha se kishte një takim, por fakti është një, dhe kjo është se Zoran Zaev as nuk e bëri identitetin e tij konkret, dhe as ajo që po ndodh sot nuk është për shembull evropiane dhe në përputhje me normat dhe standardet evropiane, tha Mickoski.

https://vecer.mk/makedonija/nitu-identitetot-e-beton-nitu-ova-shto-go-pravi-zaev-e-evropsko/