Mickoski: Serbia ndërton Qendër Klinike sikur e jona, ata shpenzojnë 125 ndërsa ne 500 milionë euro

50

Kryetari i VMRO-DPMNEM-së, Hristijan Mickoski në Sitel theksoi se regjimi hibrid i LSDM-së dhe Zaevit ndërton Qendër Klinike që kushton katër herë më shumë se ai që po ndërtohet për momentin në Serbi.

“Këtë dokument që e mbaj në dorë është për Qendrën e re Klinike që në shtator pritet të përfundojë në Serbi dhe që tashmë po ndërtohet, dhe kjo Qendër Klinike që është identik me Qendrën tonë Klinike me 1.000 shtretërkushton 125 milionë euro. Katër herë më pak se Qendra Klinike që planifikon regjimi hibrid i LSDM-së dhe Zoran Zaevit”, tha Mickoski.

Ai shtoi se koncepti i tyre për ndërtimin e Qendrës Klinike është sikurse ai i që po ndërtohet në Serbi.

“Nëse në vitin 2016 dhe 2016 nuk u anulua tenderi, sot qytetarët do të kishin Qendër Klinike dhe spitale të renovuara”, tha Mickoski.