Mickoski / LDSM dhe BDI po grabisin qytetarët me karburant më të shtrenjtë, pastaj do ti blejnë zgjedhjet

42

Komisioni Rregullator në seancën e mbajtur më 3 gusht rriti çmimet e naftës dhe benzinës. Si? Nëse krahasojmë vendimin e Rregullatorit më 3 gusht (Figura 1 dhe 2) dhe vendimin e 26 korrikut (figura 3) Neni 7, do të konkludohet se akciza për naftë është rritur nga 15.5 në 17.5 denarë për litër, përveç kësaj shtohet 18% tatimi mbi vlerën e shtuar. Qytetarët dhe ekonomia do të paguajnë më shumë për naftë për shkak të kësaj lëvizjeje kriminale të Rregullatorit, me urdhër të koalicionit LSDM / BDI, thotë lideri i VMRO-DPMNE-së, Hristijan Mickoski.

Ai thekson se ky është një vendim kontrabandimi që plaçkit qytetarët dhe ekonominë.

  • Pse po bëhet kjo tani? Ata thjesht nuk kanë para për ryshfet institucional, ata i shpenzuan ato në projekte të shtrenjta me komisione të mëdha. Ryshfeti do të shkojë si më poshtë, së pari do të paguani të gjithë karburantin më të shtrenjtë për shkak të akcizës më të lartë. Paratë do të përfundojnë në buxhet, dhe më pas të njëjtat përmes Ministrisë së Punës dhe Çështjeve Sociale, së bashku me kandidatët për kryetarë të qeverisë do të shpërndajnë pako sociale dhe gjatë rrugës do të kërkojnë mbështetje për zgjedhjet e ardhshme lokale, tha Mickoski.

Ai shton se vendimi i takon qytetarëve nëse ata do ta lejojnë qeverinë të vazhdojë me këtë krim, korrupsion, poshtërim, turp, mungesë idesh.

  • A do të vazhdojnë gënjeshtrat me LSDM -në apo do të na jepni një shans për të treguar se ne / ju dhe Maqedonia mund të bëjmë shumë më mirë, ka shkruar Mickoski.