Mexhiti i thotë Taravarit: Merruni vesh kush e përfaqëson opozitën

185

ëkryetari i BDI-së, IZet Mexhiti në Click Plus duke folur rreth debatit të shumë kërkuar mes Ahmetit dhe Selës ka thënë edhe njëherë se problemi kryesor mbetet fakti se kush është përfaqësues i opozitës? Është Zijadin Sela apo Bilall Kasami.

Zoti Taravari tha se Zijadin Sela është lideri i opozitës, por menjëherë pasoi reagimi nga Lëvizja Besa, që pretendojnë se ata prezantojnë opozitën shqiptare. Nëse masim nga performaca mbetet të dëshmohet nëse Zijadin Sela është përfaqësues i opozitës, për shkak se në parlament ka vetëm dy, tre deputetë, është minore në krahasim me përfaqësimin në parlamentin Republikan.