Mbi 91 mijë qytetarë janë regjistruar për 12 orë

29

Ministri i Drejtësisë, Bojan Mariçiq, njofton se për 12 orë janë regjistruar 91.681 qytetarë, 28.355 familje dhe 37.404 banesa.

“Vetëm për 12 orë, u regjistruan 91.681 qytetarë, 28.355 familje dhe 37.404 apartamente, që është më shumë se një fillim i suksesshëm i regjistrimit”, shkruan Mariçiq.