Masa të shtuara të sigurisë në Ohër, policia patrullon edhe nga liqeni

23

Varka e Policisë së Maqedonisë së veriut është duke qëndruar mbi liqen të Ohrit, në kuadër të masave të shtuara të sigurisë për takimin trilateral mes kryeministrit të Kosovës, Albin Kurti dhe presidentit të Serbisë, Aleksandar Vuçiq me ndërmjetësim të përfaqësuesve të Bashkimit Evropian (BE).

Takimi do të zhvillohet në “Vila Biljana”, ish-rezidenca verore e ish-presidentit komunist të ish-Jugosllavisë, Josip Broz Titos, e cila tashmë është një kompleks vilash shtetërore të Maqedonisë së Veriut.

Siguria- varka e Policisë së Maqedonisë së Veriut /Foto: Ridvan Slivova

Siguria- varka e Policisë së Maqedonisë së Veriut /Foto: Ridvan Slivova

Siguria- varka e Policisë së Maqedonisë së Veriut /Foto: Ridvan Slivova