Maqedonia Veriore shënon humbjen e 27-të, dhe me 600 të infektuar nga korona virusi

217

Një pacient nga Kumanova është viktima e 27-të nga COVID-19 në Maqedoninë e Veriut. Numri i të infektuarve në vendin fqinj ka shkuar në 600 teksa të shëruarit janë 30-të.Ndërkohë më tej Maqedonia e Veriut është vendi i 2-të në Ballkan sa i përket nr. të testeve ku janë kryer që nga shfaqja e viruti mbi 5 mijë të tilla.