Maqedonia mbetet pa fuqi punëtore

211

Shpërngulja e të rinjve, problem për investitorët e huaj Largimi i të rinjve dhe tarifat e larta doganore janë dy problemet më të mëdha që i theksoi kryetari i Këshillit të investitorëve të huaj, Shtefan Peter. Ai u bëri thirrje drejtorëve të kompanive të huaja dhe të Maqedonisë që të mos presin të kalojnë zgjedhjet për të sjellë vendime, por të reagojnë menjëherë dhe të sjellin vendime menjëherë./21Media

linku

http://rtv21.tv/maqedonia-mbetet-pa-fuqi-punetore/