FRA numëron dështimet e BDI-së, U tha su bë! ( video)

182

Shkollat shqipe në vendin tonë!

Kujdesi i Ministrisë së arsimit dhe shkencës për shkollat në vendbanimet shqiptare!U tha, s'u bë.#12prill2020

Geplaatst door Forumi Rinor – Alternativa op Vrijdag 31 januari 2020