MAQEDONI: MBI 68.000 PERSONA JANË REGJISTRUAR NË DIASPORË

48

Deri sot nëpërmjet aplikaconit për vetëregjistrim, janë regjistruar gjithsej 68.668 persona nga diaspora.

Regjistrimi do të vazhdojë deri më 21 prill, ndërsa për shtetasit e Maqedonisë që jetojnë jashtë vendit regjistrimi ka filluar më një mars, transmeton Telegrafi.

Ministri i Jashtëm Bujar Osmani dje deklaroi se personat e regjistruar kanë kaluar 60.000 persona. Në vendin e parë është Zvicra me 16 mijë regjistrues, pasuar nga Gjermania me 10 mijë dhe Italia me 6.000 mijë.