MAQEDONI, DITA E PARË E FITËR BAJRAMIT DITË JOPUNE PËR TË GJITHË QYTETARËT

75

Ministria e Punës dhe Politikës Sociale njofton se në përputhje me Ligjin për festat, 13 maji i vitit 2021 (e enjte), Fitër Bajrami, dita e parë e Bajramit, është ditë jopune për të gjithë qytetarët të Republikës së Maqedonisë së Veriut, transmeton Telegrafi.

Ministria e Punës dhe Politikës Sociale njëherit i uron qytetarët e besimit mysliman në Republikën e Maqedonisë së Veriut për Fitër Bajramin.