Lufta ndaj pandemisë, Italia heq izolimin kombëtar dhe rikthen “ngjyrat”

29

Duke nisur nga kjo e martë lufta ndaj pandemisë koronavirus do të zhvillohet me kufizime rajonale në Itali, në bazë të nivelit të përhapjes për 100 mijë banorë.

Zonë e Kuqe, ku masa e izolimit do të vijojë të mbesë në fuqi, janë përcaktuar 9 rajone italiane.

Duke nisur nga kjo e martë lufta ndaj pandemisë koronavirus do të zhvillohet me kufizime rajonale në Itali, në bazë të nivelit të përhapjes për 100 mijë banorë.

Zonë e Kuqe, ku masa e izolimit do të vijojë të mbesë në fuqi, janë përcaktuar 9 rajone italiane.