LSDM me iniciativën nuk përpiqet ta largojë Xhaferin nga posti, tha Kostadinovi

204

Me iniciativën për thirrje të seancës urgjente të Kuvendit të Maqedonisë së Veriut, LSDM nuk po bën përpjekje për ta larguar nga posti i kryeparlamentarit, Talat Xhaferin.

“Të gjitha spekulimet, se LSDM me këtë iniciativë po përpiqet të largojë nga posti kryetarin Talat Xhaferi, sigurisht se i hedhim poshtë”, tha Kostadinov.

Siç sqaroi edhe gjatë njoftimit për iniciativën, por edhe në pyetjen se “A po bën LSDM përpjekje për ta larguar Xhaferin nga posti”, Kostadinov tha se qëllimi i vetëm i iniciativës është funksionalizimi i Kuvendit për verifikim të vendimit të presidentit të shtetit, Stevo Pendarovski për vazhdim të gjendjes së jashtëzakonshme edhe për 30 ditë të tjera dhe jo largimi i Xhaferit nga posti.