LSDM: Mbështesim propozimin për një njësi zgjedhore

54

Deputeti nga radhët e LSDM-së, Martin Kostovski tha se se partia e tij edhe gjatë fushatës ka premtuar se do të angazhohet për një njësi zgjedhore.

“Premtuam se duhet të jetë një njësi zgjedhore dhe se për këtë temë duhet konsensus nga të gjithë. Shpresoj për një debat të përgjithshëm të opozitës, pozitës, partitë e mëdha, të vogla parlamentare dhe joparlamentare për këtë temë”, tha ai.

Edhe kryeministri Zoran Zaev tha se partia e tij do të mbështesë kërkesën e partive më të vogla për një njësi zgjedhore.

“Ne jemi për një njësi zgjedhore. Edhe njëherë theksoj se kjo është përparim i demokracisë dhe mundësi për partitë më të vogla”, tha Zaev