Lëvizja Besa, bënë publike kandidatët për deputet

334

Sonte Lëvizja BESA ka mbajtur mbledhjen e Kuvendit Qendror, ku është diskutuar rreth aktualitetit politik si dhe për përpilimin e listave të kandidatëve për deputet. Në këtë mbledhje është votuar edhe lista e kandidatëve për deputet nëpër njësi zgjedhore.

Lista e plotë;

Njësia zgjedhore 1:
Kastriot Rexhepi
Jonuz Fejzulahu

Njësia zgjedhore 2:
Bastri Bajrami
Shenasi Xheladini

Njësia zgjedhore 5:
Melinda Rashidi

Njësia zgjedhore 6:
Bilal Kasami
Fadil Zendeli
Hatije Etemi
Abdush Demiri
Fatlinda Jaja
Fatmir Sabriu
Florie Sinani
Isein Ajdari
Adnan Azizi