Letoni / Ndalohen të hyjnë në parlament deputetët e pavaksinuar – Shteti europian merr vendimin drastik

29

Deputetët e pavaksinuar në Letoni nuk do të mund të marrin pjesë në punën e Parlamentit.

Sipas asaj që është vendosur nga Dhoma Letoneze, parlamentarët si dhe përfaqësuesit e administratave komunale do të duhet të paraqesin lejen e gjelbër duke filluar nga 15 nëntori.

Masa, e vlefshme deri më 1 korrik, do të zbatohet si për takimet ballë për ballë ashtu edhe për ato virtuale.

Ai parashikon gjithashtu pezullimin e shtesave për deputetët që nuk mund të punojnë. Sipas radios shtetërore të Letonisë, nëntë nga 100 deputetë aktualisht u mungon një leje kalimi.

E . S / SCAN