Kryetari i Besës Bilall Kasami priti z.Bardhyl Mahmutin që i prin delegacionit “Gjenocidi në Kosovë-Plagë e hapur” me seli në Gjenevë

70

Sot në selinë qendrore të Lëvizjes BESA në Shkup me deputetin Bastri Bajrami, prita delegacionin “Gjenocidi në Kosovë-Plagë e hapur” me seli në Gjenevë të Zvicrës i udhëhequr nga veprimtari dhe njohësi i proceseve politike Bardhyl Mahmuti.Me z. Mahmutin bashkëbiseduam për rolin e kësaj qendre në shoqërinë tonë, sensibilizimin e saj në opinionin e gjërë publik si dhe të institucioneve relevante shtetërore e ndërkombëtare lidhur me tragjedinë që ka përjetuar populli shqiptar i Kosovës. Bardhyl Mahmuti i shoqëruar nga Adnan Asllani dhe Isuf Sherifi më nderuan me vizitën e tyre në Shkup, duke ju premtuar që angazhimi im si politikan dhe si shqiptar mbi të gjitha dhe subjektit që unë përfaqësoj do të jetë në ruajtjen e historisë shqiptare dhe përballjen me të vërtetën për Sërbinë.Gjenocidet në Kosovë kanë një emër, andaj edhe ndëshkimi për ta duhet të jetë jo më i vonuar por i merituar.

May be an image of 5 people, people sitting, people standing and indoor
May be an image of 2 people and people standing