Komuna e Tetovës e angazhuar me gjitha kapacitetet kundër virusit Korona.Ja masat e reja

185

Komuna e Tetovës ka vazhduar angazhimin me të gjitha kapacitetet kundër virusit Korona dhe masat preventive për përhapjen e tij informon TetovaSot.

Me këtë rast kryetarja e Komunës së Tetovës Teuta Arifi tha se mbrëmë vazhdoi larja dhe dezinfektimi i rrugëve në qytet si masë preventive në luftën kundër përhapjes së #COVID19 në hapësirat publike!
Arifi tha se gjithashtu dot gjithashtu do të fillojë edhe dezinfektimi i objekteve publike të Komunës së Tetovës si dhe deratizimi i qytetit.
E para e Komunës tha u ka bërë apel të gjithë institucioneve ndërmarrjeve dhe kompanive private që të kryejnë dezinfektim të vazhdueshëm të objekteve të tyre e në veçanti hapësirat ku
frekuentojnë dhe kanë kontakt .