Koalicioni ASH -Alternativa njofton për iniciativë para Gjykatës Kushtetuese për zgjedhjen e Naser Ziberit Ombudsman

47

Opozita nuk pret asgjë nga Naser Ziberi si ombudsman. Aleanca për Shqiptarët dhe Alternativa vlerëson se BDI ka zgjedhur avokatin e saj, ndërsa njofton një iniciativë në Gjykatën Kushtetuese për mënyrën se si Ziberi u emërua ombudsman dhe lidhjet e tij të fundit me politikën.

“Ne nuk presim asgjë. Ky njeri me emër, Nasser Ziberi, i cili u emërua për Kryeministër të vendit, tani po kthehet në një ombudsman. Ne me të vërtetë nuk presim që ai të jetë në krye të detyrës. “Ne do të marrim iniciativën në Gjykatën Kushtetuese për të vlerësuar kushtetutshmërinë e zgjedhjeve që u zhvilluan mbrëmë,” tha Ilire Dauti, një deputete e AA.