Antonio Miloshoski: Kemi një koleg deputet i cili përdhunoi një grua, nuk e them kush, pres që ai të raportojë vetë

72

Sot në foltoren e Sobanija, deputeti i VMRO-DPMNE Antonio Milososki jo vetëm që tha se mbështet plotësisht Ligjin për Parandalimin dhe Mbrojtjen nga Dhuna ndaj Grave, por gjithashtu paraqiti një fakt të pabesueshëm se në parlamentin aktual ka një anëtar të parlamentit i cili u dënua të përdhunimit në të kaluarën. të një gruaje.
Milososki nuk e zbuloi identitetin e deputetit, as nga cila parti është. Ai sugjeroi që në të ardhmen askush nuk mund të mbajë një pozitë të lartë nëse ai ka kryer dhunë ndaj një gruaje.
“Ne kemi një koleg deputet që përdhunoi një grua. Ai vuajti një dënim por ende mban një pozitë të lartë. Unë kërkoj që propozimi të mos jetë në gjendje të kryejë një funksion të lartë si kryetar komune, deputet, ministër që të përfshihet në ligjet për zgjedhjen e kryetarëve të komunave, deputetëve dhe qeverisë, një burrë që kreu dhunë me bazë gjinore ndaj grave – tha Miloshoski.

Miloshoski tha se ai nuk do ta zbulonte identitetin e viktimës sepse ai nuk dëshironte të shkaktonte kujtime të këqija tek viktima.
Për këtë, Nënkryetari i Kuvendit Goran Misovski tha se nuk kanë informata se një deputet ka kryer një krim të tillë.

https://www.facebook.com/Antonio.Miloshoski/videos/161133135807514