Kërmov-Deputet Levica: Ne nuk e njohim regjistrimin e falsifikuar (video)

46

Konferenca për shtyp e deputetit Borislav Krmov, në të cilën ai shpjegon lëshimet e Regjistrimit të Falsifikuar të Popullsisë që përfundoi sot.
Gjithashtu i përgjigjet një pyetjeje të gazetarit në lidhje me kanosjen me gjoba për ata që nuk e hapën derën dhe nuk morën pjesë në këtë falsifikim!