Ka përfunduar pjesa e parë e takimit në Ohër

26

Ka përfunduar pjesa e parë e takimit trepalësh mes presidentit serb Aleksandar Vuçiq, kryeministrit të Kosovës Albin Kurti dhe përfaqësuesve të Bashkimit Evropian në Ohër. Pas pushimit bisedimet vazhduan.

Pas këtij takimi, për të cilin nuk dihet se sa do të zgjasë, priten fjalime të veçanta të presidentit serb Aleksandar Vuçiq dhe kryeministrit të Kosovës, Albin Kurti, si dhe Borel të mbajë një konferencë për media.