Izet Mexhiti: Pyeteni Artan Grubin kush do të jetë kryeministër për 100 ditë

74

Sa i përket aspektit profesional, Naser Ziberi është një nga emrat më të qëlluar dhe pa dilema do ta votojë, por sa i përket aspektit tjetër është e vërtetë që ne premtuam kryeministër shqiptar. Se kush do të jetë kryeministër ato 100 ditë pyetne Zotri Grubin, u tha gazetarëve Izet Mexhiti, koordinator i grupit të deputetëve të BDI-së.Sa i përket aspektit profesional, Naser Ziberi është një nga emrat më të qëlluar dhe pa dilema do ta votojë, por sa i përket aspektit tjetër është e vërtetë që ne premtuam kryeministër shqiptar. Se kush do të jetë kryeministër ato 100 ditë pyetne Zotri Grubin, u tha gazetarëve Izet Mexhiti, koordinator i grupit të deputetëve të BDI-së.