Ministri i Kulturës Hysni Ismaili çliron teatrin kombëtar të Shkupit,Karaga i thotë “lamtumirë” Teatrit, Murtezi emërohet u.d. drejtor

298

Ministri Kulturës Hysni Ismaili ka shkarkuar drejtorin e deritanishëm të Teatrit të Shkupit Aden Karagën dhe në vend të tij është emruar Ylber Murtezi u.d drejtor në Teatrin Shqiptar të Shkupit, njofton TV21.

Këtë vendim e solli Ministri i Kulturës Hysni Ismaili e solli pasiqë drejtorit të deritanishëm, Adem Karaga i ka skaduar mandati. Me këtë edhe përfundimisht çlirohet Teatri Kombëtarë në Shkup.

Se është emërtuar u.d. drejtor për Tv21 e ka konfirmuar edhe vet aktori, Ylber Murtezi.

Ndryshe, Murtezi është aktorë, i lindur në Kumanovë, ka luajtur afër 100 role në Teatrin Shqiptar në Shkup.