Humori tetovar në Plloshtad,i nxitur nga mungesa e ujit ,çeshmë donacion nga Afrika …?!

37

TETOVA si një legjendë urbane është mësuar me ngulitje nga më të pandërgjegjshmit, PUSHTETARËT ,dikur SLLAVO PUSHTUESIT TASH trashëgimtarët e tyre shqipfolsit por edhe në momente të rënda nacionale,psiqike… tetovarët nga zorti bëjnë humor dhe e nxjerin një të keqe .Në PLLOSHTAD (term gjerman) sot pasdite gdhiu një çeshme figurative,bjeri samarit ti kujtohet gomarit dhe shkuan aq larg sikur donatori të jetë nga Afrika ,ku kohëvë të fundit nëpër rrjete sociale plasi gallata se filan hoxha,filan anonimusi hapën një bunar atje ,pra hapni bunare këtu se vdiqëm për ujë …pra tia lehtësojmë dhe ta ndihmojmë mafian e ujit .Edhe në momente të vështira siç është koha e Pandemisë Covid 19 uji më se i nevojshëm dhe në mos asgjë tjetër uji në Tetovë është bërë TABOO .Pra atë që e ka dhuruar ZOTI ,na e ndalojnë të pandërgjegjshmit PUSHTETARËT të cilët me vite e me muaj dhe me ditë po i lënë tetovarët pa ujë të pishëm me gabimet e tyre në përfundim të punimeve ,pa ujë për të larë trupin dhe për të mbajtur pastërtinë elementare po lihen mbi 350.000 banorë dhe nuk u bëhet vonë.Rrugët e pa lara në qytet këtu e 40 vite pas tranzicionit ,tetovarët lusin Komunën ti laje rrugët me ujë lumi, jo ujë teknik .Komuna e shurdhët ,e verbët ,mbase tash pas mafias urbane,mafias kulturore,mafias universitare po shtohet edhe mafia e ujit …xhi nuk ka …dhe ajo administratorja don edhe një mandat …BDI jepjani mandatin atë që e keni filluar ta përfundoje pra shkatroni deri në fund TETOVËN …dhe puthuni me ZAEVIN …mos haroni ta merni edhe Artan Grubin