GAME OF THRONES FROM BDI IN TETOVA / URIME TEUTA ARIFI …HUMBJEN …?!

97

Lajmi interaktiv

Paralajmëruam se në Reçicë të Vogël do ketë mbledhi inicuar nga qarqe të BDI-së ..dhe ndodhi Njësoj si në Kërçovë dhe Bërvenicë ,skenar ala GRUBI SHOW .UNANIMISHT EDHE NË TETOVË …GAME OF THRONES FROM BDI IN TETOVA

Në Reçicë u mblodhën për Teuta Arifin dhe e vendosën UNANIMISHT pa e kaluar Kuvendin e Degës si në kohën e Millosheviçit kur iu mor autonomia Kosovës …Millosheviçi udhëheqte mbledhjen kush mund ti thoshte jo …dhe pyeti kush është për… duke ngritur i pari kimikun në dorë … kuptohet krejt ishin për… …

dhe u falemenderua Teuta Arifi …TEUTA ARIFI problem i BDI-së …BDI nuk është TETOVA …

P.S mbase gjërat duhet të përfundojnë .një ditë ..edhe unë kam të drejtë të shprehi mendimin individual ….në qenien time Teuta Arifi prej mandatit të dytë është humbëse …edhe pse ajo “FITOI” si ” FITOI ” …