FR -ASH-AAA “ndihmon” Qeverinë në luftën kundër korrupsionit,burgoseni Zoran Zaevin dhe Ali Ahmetin

62

Aleanca për Shqiptarët dhe Alternativa kanë reaguar përmes një parodie për miratimin e planit të veprimit kundër korrupsionit  nga qeveria e Maqedonisë së Veriut.

Ata kanë prezantuar pikat e luftimit të korrupsionit, që përfshijnë arrestimin e drejtuesve kryesor të koalicionit qeveritarë që sipas opozitës shqiptare janë thellësisht të zhytur në korrupsion.