(foto-lajm) Më në fund edhe ARTAN GRUBI me apel për rregjistrim të mërgatës

36

E shtunë 20.03.2021 Artan Grubi nga FB u bë i gjallë dhe publikoi një foto dedikim -thirje publike nga dora vetë drejtuar mërgatës për rregjistrim .MË NË FUND PAS 20 DITËSH ME NJË COPË SHKRIMI IU DREJTUA OPINIONIT ME KUJDES SI INDIVID JO SI POLTIKAN . ASNJËHERË NUK ËSHTË VONË