Foto -dëshmi Sobranie.mk / Ali Ahmeti datëlindjen e ka (4.1.1959) pra nesër është 4.1.2020 .Festoi për …?

377

linku https://www.sobranie.mk/demokratska-unija-za-integracija-2016-ns_article-ali-ahmeti-16.nspx

inku https://tv21.tv/ali-ahmeti-e-feston-ditelindjen-ne-kuvend/

Lideri dhe deputeti i BDI-së, Ali Ahmeti e ka festuar sot ditëlindjen në Kuvend.

Në tortën që bashkëpartiakët e tij ia kishin sjellë në Kuvend, ku shihet edhe kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi është vendosur logoja e BDI-së.

#ZoranZaev shkon, #AliAhmeti me tortë në Kuvend

#ZoranZaev shkon, #AliAhmeti me tortë në Kuvend

Geplaatst door TV21 op Vrijdag 3 januari 2020