Filloi /Naser Ziberi jep deklaratë politike- : Regjistrimi është i nevojshëm, por nuk mund të jetë mbi çështjen e shëndetit të njeriut (Video-min 9 -)

66

lajmi interaktiv

Naser Ziberi me prezencat nëpër intervista në tv sikur dëshiron të tregojë se është BABA …më pak të del dhe të fliste për temën e rregjistrimit sepse deklarata e tij shkoi komplet në favor të VMRO-DPMNE-së ,ata nuk e votuan dhe kërkojnë shtyrje për shkak pandemisë ndërsa me pas zgjedhje të parakohshme paqrlamentare nuk pengonka pandemia VMRO-DPMNE ..Naser Zyberi.në tv sitel jep deklaratë politike, njeriu apolitik – : Regjistrimi është i nevojshëm, por nuk mund të jetë mbi çështjen e shëndetit të njeriut …

Talatin Xhaferrit tia kishte lexuar deklaratën në mia.mk Talat Xhaferi : Shtyrja e regjistrimit kërkon një vendim politik

==================================

lajmi aktiv që qarkullon

linkuhttps://lokalno.mk/ziberi-popisot-e-potreben-no-ne-mozhe-da-bide-nad-prashaneto-na-zdravjeto-na-lugeto/

“Unë me përgjegjësi pretendoj se angazhimi im gjatë fushatës zgjedhore nuk paragjykon anëtarësimin dhe pjesëmarrjen në strukturat e partisë BDI. “Kandidatura ime ishte një pohim si një person jo-partiak dhe që imponohet me integritetin e saj për të marrë sa më shumë mbështetje të mundshme,” i tha Ombudsmani i ri, Naser Ziberi në Sitel TV, kur u pyet për lidhjen e tij me BDI-në në pushtet .

Ai vuri në dukje se ankesat që do të vijnë nga qytetarët të cilët do të ndëshkohen sepse nuk do të marrin regjistruesit në shtëpi për shkak të frikës nga koronavirusi do të analizohen.

“Unë gjithmonë kam qenë përkrahës i pozitës që shëndeti i qytetarëve, gjendja e përgjithshme shëndetësore në vend duhet të vijnë në radhë të parë. Prandaj, kjo veprimtari shumë e rëndësishme statistikore është e nevojshme, por nuk mund të jetë mbi çështjen e shëndetit të njeriut “, tha Ziberi, duke shtuar se pas shëndetit të qytetarëve, është jetike që regjistrimi të jetë objektiv, i saktë dhe jo i politizuar.

“Fatkeqësisht, në këtë proces deri më tani kemi pasur pothuajse të gjitha elementet që gjithçka po shkon në drejtim të politizimit të një operacioni statistikor që duhet të jetë me të vërtetë i saktë, objektiv dhe që duhet të kryhet plotësisht”, tha Ziberi.