Fatmir Limani i vendosur për të kandiduar për Kërçovën: Tetori do t’i jap grushtin e fundit

52

Fatmir Limani i vendosur për të kandiduar për Kërçovën në FB shkruan

TË PËRBETUAR DREJT TETORIT !
• Qëndrimet nuk m’u thyen në burgje !
• Nuk arritën të më tjetërsojnë edhe me falje pushteti !
● Babai më edukoi që mos zbrapsem nga qëllimet fisnike kushdo që të jetë çmimi, edhe me jetë nëse duhet paguar !
* Bashkëmendimtarë, bashkërrugëtues, bashkëvendas, mërgatë-heroike;
– Unë përshkoj një “fruth”, dhe betejën jetike e kemi bashkë në Tetor. “Vetëm nëse Zoti na merr jetën, atëherë vazhdojmë në botë tjetër”. Tetori do t’i japë grushtin e fundit: CORONËS-POLITIKAN, I CILI THITH EDHE GJAKUN E POPULLIT SI ME PINCETË. HAJDUTËVE, AMORALITETIT, FAMILJARIZMIT, PISAVE U VJE FUNDI!”, ka shkruar Limani.